Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb el caramel líquid. Repartiu les rodanxes de pinya per la base.
  2. Tritureu amb el túrmix durant 2 min la llet, la llet condensada, el formatge, el suc de llimona i el contingut del paquet Royal. Aboqueu-ho dins el motlle.
  3. Talleu els sobaos pel mig, per tal de fer-los més prims. Repartiu-los per sobre la capa de formatge, tallant-los si cal per adaptar-los al motlle.
  4. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 2 h.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo, de manera que la pinya quedi a la part de sobre. Decoreu-lo i serviu-lo ben fred.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: