Preparació
- Prepareu dues bases de pa de pessic segons la recepta que explico aquí. En el nostre cas, de 25 cm i 17 cm de diàmetre, respectivament. Dividiu cada base en dos pisos, mulleu el pis de sota amb l’almívar i farciu-lo de Nutella o melmelada. Tapeu-lo amb el pis de sobre.
- Amb l’ajut d’un corró, estireu el fondant marró i cobriu les dues bases de pa de pessic. Col·loqueu la base gran sobre la safata definitiva del pastís i la base petita sobre la base gran, enretirada un pèl enrere.
- Amb el mateix fondant marró, cobriu tota la part superior simulant les pedres de la paret.
- Formeu i enganxeu les finestres de fondant blau i feu el marc amb fondant negre. Enganxeu la porta. El fondant s’enganxa fàcilment humitejant la superfície amb una mica d’aigua (va bé amb l’ajut d’un pinzell petit d’aquarel·les).
-
Formeu les torres enganxant les galetes Oreo amb la glaça blanca. Enganxeu els cons de gelat a la part superior, també amb una mica de glaça. Col·loqueu les torres al seu lloc del pastís.
-
Formeu el roser i enganxeu-lo a la paret del castell.
-
Per fer el drac, busqueu a Google “dragon modelado fondant” i us sortiran molts tutorials amb les fotos del pas a pas. És molt més fàcil del que sembla!
-
Finalment, repartiu la galeta picada per tot el voltant del pastís i formeu el camí amb el KitKat trossejat. I ja ho tenim!