Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta pel fons i les parets d’un motlle de pastís de 26 cm. Coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en remull 3 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera durant 2 h.
  3. Poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu la melmelada de cireres al microones i dissoleu-hi la gelatina. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: