Preparació
- Barregeu la farina, el cacau i la sal. Afegiu-hi la mantega a dauets i barregeu-ho bé.
- Afegiu-hi el sucre, el rovell i l’aigua i barregeu-ho just fins que es formi una bola. Tapeu-ho amb film i reserveu-ho a la nevera 30 min.
- Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn. Folreu el motlle amb la pasta i punxeu-ne tota la superfície. Reserveu-ho a la nevera 30 min.
- Folreu el pastís amb paper de forn i ompliu-ho de llegums secs. Coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC. Traieu-ho del forn i retireu els llegums secs.
- Amb la pasta encara calenta, repartiu la xocolata ratllada per tota la superfície. Deixeu-ho refredar.
- Tritureu amb el túrmix la ratlladura de les llimones, el suc, el sucre, els ous i la nata. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho al forn 30 min a 170 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
- Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i ja es pot servir.