Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu la base del pastís amb galetes o melindros.
  2. Bulliu la llet amb la vainilla, l’agar-agar, la sal i el sucre durant 5 min a foc baix sense tapar-ho. Traieu la vainilla, afegiu-hi el mango pelat i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi ben fi.
  3. Passeu-ho per un colador per treure les fibres del mango, afegiu-hi la ratlladura de llimona i aboqueu-ho dins el motlle. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: