Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu les parets d’un motlle amb acetat.
  2. Col·loqueu la base de pa de pessic a l’interior.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu el suc i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  4. Tritureu amb el túrmix les figues i el sucre. Incorporeu-hi el suc amb la gelatina.
  5. A part, semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les figues
  6. Aboqueu la mousse dins el motlle, sobre la base de pa de pessic. Deixeu-ho quallar a la nevera, millor d’un dia per l’altre.
  7. Desemmotlleu-ho, traieu l’acetat i decoreu amb rodanxes de figues tot el voltant del pastís.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: