Preparació
- Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de batut de xocolata.
- Escalfeu la Nutella en un cassó al bany maria. Escalfeu el batut de xocolata al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu la gelatina amb la Nutella i deixeu-ho refredar una mica.
- Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, també vigilant que no s’abaixin.
- Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
- Per a la cobertura: escalfeu la nata i la glucosa al microones (gairebé fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la sobre la mousse.
- Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, decoreu-ho amb el crocant d’ametlla i serviu-ho ben fresquet.