Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable (si teniu 'acetato' va molt bé cobrir les parets per tal de facilitar el desemmotllament). Repartiu les profiteroles per tota la base de pa de pessic.
  2. Per a la mousse: barregeu les natilles i el sucre. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  4. Aboqueu la mousse dins el motlle procurant amagar totes les profiteroles. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets.
  6. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Quan estigui a uns 30 ºC aboqueu-la per sobre la mousse de xocolata ja quallada.
  7. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.
  8. Desemmotlleu-lo, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fred de nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: