Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable (si teniu 'acetato' va molt bé cobrir les parets per tal de facilitar el desemmotllament). Repartiu les profiteroles per tota la base de pa de pessic.
  2. Per a la mousse: barregeu les natilles i el sucre. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  4. Aboqueu la mousse dins el motlle procurant amagar totes les profiteroles. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets.
  6. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Quan estigui a uns 30 ºC aboqueu-la per sobre la mousse de xocolata ja quallada.
  7. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.
  8. Desemmotlleu-lo, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fred de nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: