Preparació
- Per a la base: barregeu les galetes esmicolades, la mantega i el sucre i coeu-ho 5 min al forn a 180 ºC.
- Per al farcit: feu un caramel amb el sucre i l’aigua. Quan sigui ros, afegiu-hi el plàtan a rodanxes i coeu-lo 5 min. Afegiu-hi la nata líquida i porteu-ho a ebullició. Traieu-ho del foc i tritureu-ho amb el túrmix. Afegiu-hi la gelatina hidratada amb aigua freda i deixeu-ho refredar una mica. Afegiu-hi els iogurts, remeneu-ho bé i aboqueu-ho sobre la base de galeta. Reserveu-ho a la nevera un parell d’hores.
- Per a la cobertura: escalfeu la llet, afegiu-hi el sucre i la gelatina hidratada. Deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els iogurts i aboqueu-ho sobre la capa de plàtan. Deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.