Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes i les pipes. Barregeu les galetes, les pipes, la mantega fosa i la mel fins a obtenir una massa homogènia. Esteneu la massa pel fons i les parets d’un motlle de pastís i coeu-la 15 min a 170 ºC.
  2. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients del farcit. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho 30 min a 170 ºC. Comproveu-ne la cocció punxant-ho amb un escuradents.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: