Preparació
- Per a la base: tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu-ho bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu-la bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
- El procediment per a cada capa és el mateix: poseu en un cassó la xocolata negra trossejada, 75 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de quallada i escalfe-ho sense que arribi a bullir (90 ºC, aproximadament), remenant-ho bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
- Aboqueu-ho sobre la base de galetes i feu la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50 g de sucre (la resta, igual que abans). Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i feu la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25 g de sucre.
- Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho quallar (és millor fer-la el dia abans). Decoreu-ho al gust i serviu-ho fresquet de nevera.