Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Munteu els rovells amb 3 cullerades de sucre fins que quedin ben esponjosos. Afegiu-hi la ratlladura de llimona, la mantega fosa i el licor i barregeu-ho bé. Afegiu-hi l’ametlla mòlta i el cabell d’àngel.
  2. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i afegiu-les amb suavitat a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho al forn a 170 ºC durant 30 min. Punxeu-lo amb un escuradents per tal de comprovar-ne la cocció.
  3. Deixeu-lo refredar i decoreu-lo amb sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: