Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Amb la Thermomix: poseu tots els ingredients al vas (excepte el pa de pessic) i programeu 7 min a 90 ºC i velocitat 4.
  • Sense Thermomix: dissoleu el cafè soluble a la nata líquida i prepareu el flam seguint les instruccions del paquet.
  • Aboqueu el flam dins un motlle de silicona que sigui fàcil de desemmotllar i deixeu-ho refredar a temperatura ambient. Quan comenci a quallar, ajusteu la làmina de pa de pessic a la part de sobre del flam, de manera que quedi just dins el motlle. Reserveu-ho a la nevera.
  • En el moment de servir-ho, desemmotlleu el flam capgirant-lo sobre la base de pa de pessic. Decoreu-lo i serviu-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: