Preparació
- Per a la base: cobriu el motlle amb la pasta brisa i coeu-ho al forn durant 20 min a 190 ºC. Per evitar que s’infli la base va molt bé posar uns cigrons secs dins del motlle. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
- Per a la mousse de cafè: poseu en remull 5 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat i el sucre. Dissoleu la gelatina amb una miqueta d’aigua calenta i afegiu-ho a la mescla anterior. Munteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu quallar a la nevera durant 2 h.
- Per a la capa de Baileys: poseu en remull 3 fulles de gelatina. Escalfeu una mica de llet merengada i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la gelatina amb la resta de la llet merengada i el Baileys. Aboqueu-ho sobre el pastís i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.