Preparació
- Per a la confitura de moniato: coeu el moniato al forn a 190 ºC fins que sigui tou. Deixeu-ho refredar i peleu-ho.
- Tritureu amb el túrmix el moniato, el sucre i l’aigua. Poseu-ho en un cassó juntament amb la canyella i la pell de llimona. Coeu-ho a foc baix durant 30 min, remenant-ho de tant en tant per tal que no s’enganxi.
- Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
- Per als pastissets: barregeu els líquids i afegiu-los a la farina. Quan quedi una massa homogènia, feu boletes amb la massa (d’uns 40 g) i estireu-les entre dos papers de forn.
- Farciu la massa amb la confitura. Doblegueu el pastisset i segelleu la vora amb una forquilla.
- Coeu-los al forn a 180 ºC uns 30 min fins que siguin daurats. Traieu-los del forn i arrebosseu-los amb sucre.