Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les oblies en forma rectangular. Farciu cada oblia amb una cullerada de Nutella, deixant un marge al voltant. Col·loqueu-ho sobre el pal de fusta i tapeu-ho amb una altra oblia. Segelleu bé les vores amb l’ajuda d’una forquilla.
  2. Pinteu les oblies amb ou batut i coeu-les a 190 ºC fins que siguin daurades. Deixeu-ho refredar. Pinteu-ho amb una mica de gelatina i decoreu-ho amb uns fideus de colors.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: