Preparació
- Per a la base de pa de pessic de xocolata: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i barregeu-ho suaument. Repartiu-ho a la base dels motlles individuals (van molt bé els cèrcols individuals) i coeu-ho 10 minuts a 160º.
- Les dues mousse es fan amb el mateix procediment: poseu en remull 3 fulles de gelatina i dissoleu-les en 3 cullerades de llet calenta.
- Foneu la xocolata al microones a baixa potència per tal que no es cremi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé.
- A part, barregeu la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegiu-hi la xocolata tèbia i deixeu-ho refredar una mica. Incorporeu-hi la meitat de la nata semimuntada i dues clares d’ou a punt de neu, barrejant-ho amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
- Muntatge: repartiu a cada motlle individual una capa de mousse de xocolata negra i una capa de mousse de xocolata amb llet. Alliseu la superfície i deixeu-ho quallar a la nevera.
- Un cop quallats, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho.