Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un corró estireu la massa de pizza molt fina, tan fina com es pugui.
  2. Talleu la massa en cercles d’uns 8 cm de diàmetre i coeu-los 10 min a 220 ºC fins que la superfície sigui daurada. Deixeu-ho refredar.
  3. Barregeu la ricotta amb mel al gust. Escamppeu-ho per sobre de cada base de pizza i repartiu-hi el codonyat a dauets i les nous trossejades per sobre.
  4. Regueu-ho amb un rajolí de mel i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: