Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el vi, el sucre i el cardamom en un cassó al foc. Deixeu-ho bullir uns 5 min.
  2. Peleu els préssecs i introduïu-los al cassó ben coberts amb el vi. Coeu-los uns 20 min fins que siguin tous.
  3. Deixeu-los refredar dins el vi i reserveu-ho a la nevera.
  4. Agafeu la meitat del líquid de cocció i poseu-lo en un cassó al foc. Deixeu-lo reduir fins a una tercera part. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  5. Foneu la xocolata blanca al microones amb compte que no es cremi. Barregeu-la amb el iogurt grec i reserveu-ho a la nevera.
  6. Serviu els préssecs amb la reducció i la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: