Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu la macedònia i guardeu l’almívar del pot.
  2. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb l’almívar de la macedònia.
  3. Dissoleu el flam amb la llet. Poseu la barreja en un cassó al foc remenant-ho contínuament fins que bulli.
  4. Aparteu-ho del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  5. Incorporeu-hi els melindros i la macedònia. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  6. Desemmotllar girant el motlle cap per avall, decorar i servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: