Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 200 ml de suc. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-ho a la resta del suc.
  2. Afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho bé.
  3. Unteu un motlle de plum-cake amb caramel líquid (si el motlle és de silicona, no cal).
  4. Cobriu-lo amb una capa de melindros i aboqueu-hi una part del líquid amb la gelatina.
  5. Poseu-hi una segona capa de melindros i líquid.
  6. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta del líquid. És important que els melindros quedin ben impregnats.
  7. Poseu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-lo fresquet.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: