Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu unes 5 gotes de quall líquid als gots on se servirà la quallada.
  2. Tritureu amb el túrmix els gerds i la llet. Afegiu-hi edulcorant líquid (al gust de cadascú).
  3. Escalfeu la barreja a uns 36-38 ºC i repartiu-la als gots on hi ha el quall. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Tritureu les maduixes amb unes gotes d’edulcorant líquid i reserveu-ho al congelador.
  5. Al moment de servir-ho, raspeu amb una forquilla les maduixes congelades i col·loqueu-ne una cullerada a sobre de cada quallada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: