Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cullerada de melmelada dins de cada got.
  2. Dissoleu el sobre de quallada en una mica de llet freda. Poseu la resta de la llet i el cafè soluble en un cassó al foc fins que bulli. Aboqueu-hi la quallada i, quan bulli, aparteu-ho uns segons del foc, torneu-ho al foc i deixeu que trenqui el bull.
  3. Traieu-ho del foc, afegiu-hi unes gotes d’edulcorant i repartiu-ho dins els gots, vigilant que no es barregi amb la melmelada.
  4. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins que qualli, unes 4 h.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: