Preparació
Preparació
- En una cassola, poseu la llet, l’arròs, el canonet de canyella i la pela de llimona. És molt important que la pela no tingui la part blanca que cobreix el fruit, perquè quedaria molt amarg.
- Coeu-ho, a foc suau, 45 min. Heu d’anar remenant-ho cada 5 min perquè no s’enganxi.
- Poseu-hi el sucre i coeu-ho 10 min més.
- Retireu la canyella i la llimona i deixeu-ho refredar.
- Amb l’ajuda de dues culleres, feu croquetes d’arròs, per donar-hi forma de sushi.
- Renteubé les pomes i demaneu a un adult que, amb l’ajuda d’una mandolina o d’un ganivet esmolat, les talli a làmines ben finetes.
- Peleu les taronges i talleu-les a làmines ben fines.
- Per muntar el sushi, agafeu les croquetes d’arròs com a base i per sobre col·loqueu-hi una làmina de poma ouna de taronja.
- Si no us el mengeu de seguida, heu de tenir cura de ruixar la poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’enfosqueixi.
El consell
- Aquest sushi d’arròs amb llet també queda molt bo amb pinya. Demaneu a un adult que, amb l’ajut d’una mandolina, talli làmines primes de pinya. Després, poseu-les per sobre de les croquetes d’arròs.