Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu els ous amb el sucre i la mel.
  2. Foneu la xocolata i la mantega al microones.
  3. Incorporeu la xocolata als ous muntats, barrejant-ho amb suavitat.
  4. Incorporeu-hi la farina, el cacau i la sal tamisats.
  5. Finalment, incorporeu-hi les nous trossejades.
  6. Aboqueu la mescla dins un motlle encamisat i coeu-ho 25 min a 160 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: