Arrossos. Les millors receptes del nostre litoral
Mercat / Al cistell
Ceba tendra
L'hortalissa primerenca ideal per a les amanides
Mercat / Al cistell
Alga nori
L'embolcall dels 'maki'
Mercat / Al cistell
Taronja
La fruita amb nom de color
Mercat / Al cistell
L'Avi Ton
Blau, artesà i de cabra
Carquinyoli
Pasta seca dolça tradicional
Mercat / Al cistell
'Asado de tira'
Tall argentí, de bou o vedella
Mercat / Al cistell
'Ras el hanout'
El curri del Nord d'Àfrica
Mercat / Al cistell
Anacard
Del Brasil a l'Índia
Mercat / Al cistell
Te verd
Glops antioxidants
Mercat / Al cistell
Boga
Peix de mar endins
Mercat / Adreces gormandes
Un comerç de tota la vida obert al futur
Els sacs curulls de llegums, cereals i fruita seca mantenen l'essència del Born barceloní a J. Renobell
Mercat / Tant de gust
El cremós d'Alba
La 'torta' catalana
Mercat / Taula de tast
Propostes en negre
Cinc vins amb personalitat per conservar i per compartir
Mercat / Glop a glop
L'absenta tortosina que es beu arreu
Lehmann n'exporta el 80 % a Europa i Sud-Amèrica
Fogons / Bo i sa
Menú d'abril
En aquest menú, Carme Ruscalleda ens aporta dues innovacions culinàries: el formatge llanut i el gelificant vegetal
Fogons
Arrossos
De la cassola a la paella
Des del cor de l'Albufera valenciana, sortim a descobrir la cuina arrossera d'aquest litoral mediterrani que comença al Cap de Creus i acaba a Guardamar, un receptari tan divers com pobles i ciutats hi ha.
Fogons
Coques
Ben dolçes!
Són una de les especialitats més típiques de la cuina catalana. L'origen el trobem en les restes de la massa de pa, i sempre han estat lligades a la religió i a les festes. Tenen mil noms i mil sabors. N'assaborim les més dolçes!
Fogons / I per postres...
Sant Jordi
El xef de postres del Celler de Can Roca celebra la seva onomàstica amb tres creacions plenes de flors i de primavera
Sortim / Genis del foc
Òscar Manresa
Torre d'Alta Mar
Un mirador gastronòmic on degustar plats de la cuina tradicional mediterrània maridats amb una vista panoràmica espectacular de Barcelona i un entorn de disseny avantguardista. Parlem amb el seu impulsor, un guitarrista rocker de cor, però cuiner i empresari gastronòmic de professió. Des de la seva Barceloneta natal ens posa al dia dels seus projectes, els nous i els antics.
Sortim / A fons
Agromercats ecològics i artesans
Uns espais de compra i venda, però també de trobada social. De mercats, sempre n'hi ha hagut a casa nostra, però en els últims temps hi ha una tendència a l'alça de parades de pagesos i elaboradors artesans que ofereixen productes ecològics i de proximitat. N'hem visitat tres que us cal conèixer!
Sortim / Restaurants
Bruixes de Burriac
Cuina harmònica al Tarragonès
Sortim / Espai dels lectors
Cuina crua, 'raw food'
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons
Opinió / Petits fours
Santi Santamaria
El llegat del xef i la continuïtat de Can Fabes