Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als palets d’ametlla caramel·litzats: poseu l’ametlla i el sucre en un cassó al foc. Remeneu-ho contínuament fins que es caramel·litzi.
  2. Fora del foc, afegiu-hi la mantega, barregeu-ho bé i escampeu l’ametlla sobre paper antiadherent.
  3. Per a la roca suïssa: tempereu la xocolata fent la corba de temperatura adequada segons la xocolata.
  4. Afegiu-hi l’ametlla i barregeu-ho bé. Amb una cullera, formeu les roques sobre paper antiadherent. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: