Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar amb l’aigua, el sucre i la beina de vainilla. Deixeu-ho refredar.
  2. Talleu unes boletes de síndria per decorar.
  3. Tritureu la resta de síndria. Afegiu-hi l’almívar segons la dolçor que es vulgui i reserveu-ho a la nevera.
  4. Serviu la sopa amb una quenelle de gelat i les boletes de síndria pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: