Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu el torró de Xixona. Escalfeu lleugerament el iogurt i barregeu-hi el torró. Acabeu-ho de triturar amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
  2. Munteu les broquetes amb les fruites tallades a trossos.
  3. Repartiu la crema de torró pels plats, col·loqueu una broqueta a cada plat i decoreu-ho amb una mica de xocolata fosa al microones.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: