Preparació
- Per a la base sablé de cacau: barregeu la mantega pomada i el sucre. Incorporeu-hi l’ou i barregeu-ho bé.
- Incorporeu-hi els secs i barregeu-ho el just fins que es formi una bola amb la massa.
- Poseu film a la massa i reserveu-ho a la nevera un parell d’hores.
- Estireu la massa entre dos papers de forn amb l’ajut d’un corró. Folreu el motlle de pastís i reserveu-ho al congelador. Al moment de fer el pastís, coeu la base directament congelada uns 5-10 min a 190 ºC. Només és una precocció, després ja s’acaba de coure juntament amb la capa de xocolata.
- Per al fondant de xocolata: foneu la xocolata al microones a baixa potència.
Escalfeu la llet, la nata i el sucre. Quan bulli, aboqueu-la sobre la xocolata i barregeu-ho bé. - Incorporeu-hi l’ou, barregeu-ho bé i aboqueu-ho sobre la base precuita de cacau.
Coeu-ho 20 min a 130 ºC. Deixeu-ho refredar. - Per a la mousse de préssec i llimona: en un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre, el suc de llimona i el licor. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui.
- Afegiu-hi el préssec en almívar i tritureu-ho amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
- Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata i deixeu-ho quallar a la nevera.