Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu les cassoletes amb les pastes de crestes. Coeu-les al forn a 190 ºC fins que siguin daurades (poseu un pes a dins per evitar que s’inflin i s’abaixin els laterals). Deixeu-ho refredar.
  2. Foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència vigilant que no es cremi. Amb un pinzell, pinteu de xocolata l’interior de les pastes de crestes, així evitem que es remullin. Reserveu-ho.
  3. Peleu i trossegeu els plàtans. Poseu-los en un bol amb el sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben tous. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  4. Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de plàtan. Deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja sobre les cassoletes i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  6. Decoreu-ho amb la xocolata negra i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: