Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el sucre, la farina i la llimona. Afegiu-hi la clara d'ou i la mantega fosa. Barregeu-ho sense esponjar-ho ni blanquejar-ho.
  2. Reserveu-ho a la nevera perquè agafi consistència.
  3. Esteneu la massa amb una cullera sobre d'una safata coberta amb paper de forn. La forma ha de ser allargada (d'un pam de llarg per un dit d'ample) i tan fina com sigui possible.
  4. Afegiu-hi les pipes per sobre i poseu-ho al forn a 180 ºC, fins que la teula quedi de color marró (uns 8 min). Traieu-ho del forn i, ràpidament abans que es refredin, doneu-los forma d'anell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: