Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de xocolata: poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
  2. Barregeu les natilles i el sucre.
  3. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu la gelatina amb les natilles.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  5. Repartiu la mousse dins els motlles. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  6. Per al crumble de cacau: barregeu els ingredients secs.
  7. Afegiu-hi la mantega a trossets i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  8. Formeu una xurro amb la massa, emboliqueu-lo amb paper film i reserveu-lo al congelador.
  9. Ratlleu el crumble amb un ratllador de forat gros, escampant-lo sobre un paper de forn.
  10. Coeu-ho uns 5-8 min a 180 ºC, fins que sigui cuit.
  11. Muntatge: gelat de xocolata i una natilla de xocolata. Disposeu una cullerada de natilla al fons del plat, com si fos una salsa. A sobre, poseu-hi la mousse, una quenelle de gelat de xocolata i empolseu-hi per sobre el crumble ben cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: