Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les tortitas: separeu el rovell de la clara.
  2. Blanquegeu el rovell amb el sucre. Incorporeu-hi la farina, l’impulsor i la sal.
  3. Incorporeu-hi la llet a poc a poc per tal que no faci grumolls. Afegiu-hi la mantega fosa.
  4. A part, munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les a la barreja anterior.
  5. Esteneu una cullerada de la mescla en una paella untada amb mantega. Coeu-la de les dues bandes.
  6. Per a la salsa: feu un caramel fosc amb el sucre i un rajolí d’aigua. Afegiu-hi la nata líquida fins aconseguir la densitat d’una salsa.
  7. Serviu les 'tortitas' calentes amb la salsa de toffee per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: