Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les tulipes: barregeu el sucre i la farina tamisada. Afegiu-hi la clara d’ou i la mantega fosa. Barregeu-ho sense esponjar ni blanquejar. Reserveu-ho a la nevera per tal que agafi consistència.
  2. Esteneu la massa amb una cullera sobre una plata coberta amb paper de forn, formant cercles d’uns 15 cm de diàmetre el més fins possibles. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que agafi color (uns 10 min).
  3. Traieu-ho del forn i, ràpidament abans no es refredin, doneu-hi la forma de tulipa posant la massa sobre una tassa i prementt bé les vores amb les mans. Deixeu-ho refredar.
  4. Foneu la xocolata al microones a baixa potència. Poseu una cullerada dins de cada tulipa i escampeu-la bé per tot l’interior. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  5. Per a la crema: barregeu els 2 rovells d’ou amb la Maizena i un rajolí de la llet.
  6. En un cassó, escalfeu la resta de la llet, el cafè, el whisky, el sucre i la xocolata trossejada. Remeneu-ho contínuament fins que la xocolata s’hagi fos del tot.
  7. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els rovells i remeneu-ho sense parar fins que torni a bullir. Deixeu refredar la crema tapada a pell amb paper film i reserveu-la a la nevera.
  8. Al moment de servir-la, repartir la crema a les tulipes i decoreu-la.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: