La cuina pràctica no només s’aprèn amb el boca-orella; sempre és útil tenir un bon receptari a l’abast per poder-lo consultar. Us en proposem tres.
Héloïse Martel ha creat dos receptaris de 400 receptes cadascun: un de receptes per menys de 4 €, i un per a principiants. Cuinar amb un pressupost baix plats exquisits és fàcil. L’autora proposa entrants, torrades, receptes amb ous, carns i aus, amanides, pastes i arrossos, verdures i postres. I per a tots aquells que encara no es consideren bons cuiners, amb les propostes d’aperitius, sopes, pastissos, amanides, pastes, dolços i salses sorprendran els seus amics o familiars. A més, Martel inclou 16 propostes de menús per a ocasions diferents.
Els remeis de l’àvia els presenta Philippe Chavanne. A banda de descriure quins són els sis ingredients miraculosos —argila, bicarbonat sòdic, clorur de magnesi, llimona, sal i vinagre—, també es revelen trucs d’higiene personal i de la bellesa, manteniment de la salut, cura de la llar i el jardí, conservació dels aliments utilitzats als fogons i atenció dels animals.
Tota aquesta recopilació ha quedat impresa en tres llibres de butxaca en blanc i negre de 320 pàgines cada un.
400 remedios de la abuela
Ed. Vive Bien. Barcelona, 2011
Preu: 7,95€
400 recetas para principiantes
Ed. Vive Bien. Barcelona, 2011
Preu: 7,95€
400 recetas por menos de 4€
Ed. Vive Bien. Barcelona, 2011
Preu: 7,95€