Preparació
- Per a la galeta: barregeu en un bol la farina d'ametlla, la farina de civada, el sucre de coco i la canyella en pols. Afegiu la mel o el xarop d'atzavara i torneu-ho a barrejar. Desfeu la mantega i incorporeu-la a la barreja mentre ho bateu. Passeu la massa a un motlle amb forats de 24 cm, apte per a forn i pressioneu la massa per la base i els laterals fins que quedi una superfície uniforme. Ajudeu-vos amb un bol mesurador perquè quedi recte. A continuació, coeu-la a 160 ºC amb calor avall i ventilador durant 25-30 min. Després deixeu que la massa es refredi.
- Per al farciment: en un bol barregeu el mascarpone, el formatge fresc, el iogurt grec, la vainilla, el sucre de llustre i la mel o el xarop d’atzavara amb ajuda d'unes varetes, fins que us quedi una massa cremosa i ben combinada.
- Quan la galeta estigui freda, afegiu-hi el farciment a sobre i repartiu-la amb una espàtula. Refrigereu-la mínim 1h.
- Mentre el pastís és a la nevera, traieu les tiges dels maduixots i lamineu-los amb un ganivet o una mandolina.
- Traieu el pastís de la nevera i distribuïu els maduixots per la superfície, de la manera que més ens agradi. Podeu començar des de l'exterior i anar col·locant els trossos l'un al costat de l'altre.
- Decoreu el pastís amb mel, i poseu les ametlles laminades i la menta per sobre.
- Serviu-lo immediatament o deixeu-lo reposar a la nevera, tapat.