Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 anys de Bresca a Cambrils

El restaurant celebra l’aniversari amb plats d’aquesta primera dècada durant l’abril

restaurant bresca

restaurant bresca

El projecte comú de Xavi Ferraté i Alba Roig, el restaurant Bresca de Cambrils, ha arribat als deu anys de vida. La il·lusió i les ganes dels primers dies es mantenen, i han decidit commemorar la xifra rodona oferint, durant el mes d’abril, els plats més sol·licitats d’aquesta dècada.

L’any 2001 la parella no només es va encarregar de preparar una carta suggeridora per fer-se una posició entre la restauració contemporània, sinó que ells mateixos van dissenyar i decorar la sala amb l’ajut d’algun amic. Els esforços inicials van obtenir la recompensa que esperaven amb l’aprovació i el reconeixement de la crítica gastronòmica i la fidelitat dels clients. Així, el Bresca ha arribat fins als deu anys, amb ganes de seguir temptant la tradició amb una cuina moderna sense artificis.

La majoria dels productes del camp arriben al restaurant a través del pare d’en Xavier, agricultor que en nodreix el rebost. Les coccions eviten els fregits i extravagàncies que no es puguin preparar a qualsevol casa. Senzillesa sense renunciar als millors sabors per satisfer els paladars que ocupen les sis taules del restaurant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: