Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ametller Origen busca el millor tomàquet català

Un concurs 100% didàctic que comença amb la venda de kits de conreu a les botigues Casa Ametller, Ametller Origen, Ametllerorigen.cat i Jardiland

Voleu conrear tomàquets a casa i convertir-los en els millors de Catalunya? Doncs ja ho podeu fer, perquè Ametller Origen busca el millor tomàquet del país! 

Ametller Origen, juntament amb SEMBRA, i amb la col·laboració de Jardiland i la revista CUINA, han posat en marxa un concurs per trobar el Millor Tomàquet Català. Ametller Origen ha ideat aquest concurs i ha posat a l’abast de tothom qui vulgui viure l’experiència d’aprendre i gaudir dels seus propis tomàquets un kit de cultiu a les seves botigues i a Jardiland. Les varietats disponibles són el tomàquet verd i el madur, i la inscripció al concurs està oberta fins al 30 d’abril, data límit per fer la recol·lecció dels tomàquets al setembre, coincidint amb la Gran Final.

El més rellevant d’aquest concurs, són, sens dubte, les eines que tindrà el concursant a l’hora d’aprendre a fer correctament el cultiu. Per això, han posat en marxa el web Millortomaquetcatala.cat, on no només hi tenen cabuda els continguts, sinó també consells i l’opció d’interactuar mitjançant xarxes socials, compartir les seves fites i rebre informació dels nostres pagesos i partners experts.

Un concurs a l'ADN del grup Ametller Origen

La tendència de menjar saludable i l’experiència d’Ametller Origen en el camp de l’alimentació, a través del seu projecte agrícola amb més de 1.500ha d e camps, l’elaboració de productes propis a l’Obrador de Vilafranca del Penedès i la seva vessant comercial a través de les botigues, ha permès liderar aquest projecte que senten tan proper amb l’activitat agrària diària que porten a terme.

A més a més, compten amb altres especialistes com SEMBRA, la revista CUINA, Jardiland i l’IRTA, que aportaran coneixement de manera contínua per acompanyar els participants que acceptin el repte.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: