Gremicarn s’ha proposat millorar la qualitat de vida dels nens amb malalties cròniques a través dels seus productes
safata carn de bou
Les safates d’embotits, formatges i carns que prepararan aquest estiu per les revetlles els establiments que formen part del Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Comarques (Gremicarn) serviran per col•laborar en la remodelació de la sala de jocs de la cinquena planta del Pavelló Materno-Infantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (Barcelona). Per cada 50 safates solidàries venudes a partir del 20 de juny i fins a finals de juliol, l’entitat donarà 20 € a la Fundació Ànima, encarregada de gestionar la remodelació de la sala hospitalària per fer-la més acollidora.
Per a Joan Estapé, president de Gremicarn, “aquest projecte s’està desenvolupant amb molta il·lusió des de tot el col·lectiu de professionals d’aquest sector a Barcelona ciutat i província perquè permet reforçar el compromís adquirit pel Gremi en el desenvolupament d’accions de responsabilitat social que contribueixen a la millora del benestar de les persones”.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia