Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest estiu, safates de carn solidàries

Gremicarn s’ha proposat millorar la qualitat de vida dels nens amb malalties cròniques a través dels seus productes

safata carn de bou

safata carn de bou

Les safates d’embotits, formatges i carns que prepararan aquest estiu per les revetlles els establiments que formen part del Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Comarques (Gremicarn) serviran per col•laborar en la remodelació de la sala de jocs de la cinquena planta del Pavelló Materno-Infantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (Barcelona). Per cada 50 safates solidàries venudes a partir del 20 de juny i fins a finals de juliol, l’entitat donarà 20 € a la Fundació Ànima, encarregada de gestionar la remodelació de la sala hospitalària per fer-la més acollidora.

Per a Joan Estapé, president de Gremicarn, “aquest projecte s’està desenvolupant amb molta il·lusió des de tot el col·lectiu de professionals d’aquest sector a Barcelona ciutat i província perquè permet reforçar el compromís adquirit pel Gremi en el desenvolupament d’accions de responsabilitat social que contribueixen a la millora del benestar de les persones”.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: