Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arriba al mercat una nova beguda de civada

El producte combina les propietats del cereal amb els beneficis del calci

Nova beguda de civada amb calci

Nova beguda de civada amb calci

Des de principis de març ja podem trobar al mercat una altra alternativa vegetal a la llet: una nova beguda de civada, d’Amandín, que combina les propietats del cereal amb els beneficis del calci.

La civada és considerada un dels cereals més complets i saludables. És baixa en calories, rica en greixos saludables, vitamines, minerals, oligoelements i fibra. Per altra banda, el calci ens ajuda a enfortir els músculs, els ossos i les dents.

En aquest cas, el calci l’aporta una alga marina molt rica en magnesi i altres minerals anomenada ‘Lithothamnium calcareum’, que s’extreu de les costes atlàntiques.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: