Tot i que Hipòcrates, al segle V aC, ja va pronunciar la famosa frase “que l'aliment sigui la teva medicina”, avui la cuina healthy —és a dir, saludable— és absoluta tendència. Però no pas vista com un medicament, ssinó com una manera de gaudir a taula i als fogons. Per això, el primer exemplar de la nova revista Receptes by CUINA arriba al quiosc l'1 d'abril amb un titular de portada ben inspirador: “Cuida't”.
Receptes by CUINA són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses: menús per a ocasions especials, sopes fredes, sucs energètics, herbes mediterrànies, ingredients cuits a la graella… Cada pàgina es completa amb consells nutricionals, de compra, de cocció o de conservació, entre d'altres
El darrer bloc de la publicació, titulat Fora de carta, us dóna idees per comprar productes i estris que ompliran la vostra cuina i també us fa propostes per sortir de casa, ja que inclou una tria dels restaurants que acaben d'obrir a Catalunya, una ruta llaminera pel barri Vell de Girona o una escapada gormanda a Lisboa.
Tots els reportatges i seccions de la revista estan il·lustrats amb imatges espectaculars de fotògrafs gastronòmics de prestigi.
Receptes by CUINA arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes. Al darrere d'aquesta publicació hi ha tot l'equip de CUINA, la revista gastronòmica líder a Catalunya.