Els propietaris de Casa Paloma obren Chez Cocó, un nou espai gastronòmic que pretén recuperar l’essència francesa d’aquests establiments
rostisseria chez coco bcn
Una escalfor continuada de 200 ºC, l’astre; un sistema suculent de carn que es deixa coure lentament, els planetes, i la rotació horitzontal sota l’astre mare, la llei natural. Aquests són els atributs de l’univers de les ‘rôtisseries’.
Chez Cocó obre les portes per recuperar l’essència de les rostisseries clàssiques. L’avinguda Diagonal és l’espai triat per posar en escena aquest projecte únic i diferenciat a Barcelona. Mosaics artesanals, olles de coure, bancs inspirats en l’Orient Express, terra en blanc i negre com un taulell d’escacs, i la protagonista, una peça de tres rostidors amb un mirall central restaurat del segle XIX. Les carns i les aus en plena cocció són les que realment decoren l’espai i ens mostren les entranyes de la cuina.
Per untar, brandada de bacallà o paté de pebre. Per pensar en verd, amanida de tomàquet de Pachino o de pernil canari. S’hi suma un pollastre Bresse o una guatlla de les Landes, i de postres, un món que torna a endolcir la boca amb aquells carretons de pastisseria que omplien les sales dels restaurants.
Un conjunt de mapes gastronòmics, èpoques i gustos que es combinen per fer renéixer el concepte de rostisseria, amb l’objectiu final de recuperar la cura de la cocció, la preparació i el servei de les aus i les carns.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia