Es tracta d’un plat d’origen japonès elaborat a base d’arròs glutinós, algues i farcit, normalment, de peix cru, tot i que en les seves versions més innovadores i creatives el trobem acompanyat de tot tipus d’ingredients, com marisc, verdures i, fins i tot, fruites.
El restaurant Bimba’s proposa, com a homenatge, un menú creat en exclusiva que combina tradició i innovació i que estarà disponible, només, durant el cap de setmana del 18 de juny.
Aquesta proposta té un preu de 14 € i inclou:
Sashimi de salmó (dues peces)
Sashimi de tonyina (dues peces)
Nigiri de Wagyu flamejats (dues peces)
Nigiri d’anguila (dues peces)
Hossomaki de mango i cogombre (dues peces)
Uramaki de ruca, tomàquet sec i formatge crema amb pernil ibèric (dues peces)
Sashimi de tonyina (dues peces)
Nigiri de Wagyu flamejats (dues peces)
Nigiri d’anguila (dues peces)
Hossomaki de mango i cogombre (dues peces)
Uramaki de ruca, tomàquet sec i formatge crema amb pernil ibèric (dues peces)
Un local internacional
Situat a la zona alta de la Ciutat Comtal, Bimba’s és una interpretació moderna d’una ‘trattoria’ italiana amb plats d’origen internacional a la seva carta. Un local cosmopolita amb una decoració acollidora que s’ha convertit en un dels establiments de moda de Barcelona. El trobareu a l’avinguda Diagonal, 652, i podeu contactar-hi a través del telèfon 932 064 530.