Nous ‘kits’ per experimentar amb la gastronomia i la cocteleria molecular a casa
Cocteleria i gastronomia molecular
Gelificació, esferificació i emulsionament. Tres termes que els darrers anys han entrat a formar part del vocabulari gastronòmic i que ara també volen entrar a les llars particulars. I tot perquè pugueu fer propostes tan sorprenents com bombolles de whisky, batuts de crema de licor en suspensió, escumes de Margarita, perles de caviar de menta, raviolis de gerds o sopa de tomàquet desconstruïda, entre moltes altres.
Molecule-R ha tret al mercat dos nous ‘kits’ amb tots els estris, agents texturitzants i receptes necessaris per jugar amb les textures, l’aspecte i els sabors dels nostres plats i begudes. Es tracta del paquet Cuisine R-Evolution i el paquet Cocktail R-Evolution, que et permetran fer, respectivament, gastronomia i cocteleria molecular a casa.
Receptes, ingredients i eines
El ‘kit’ de gastronomia molecular permet preparar salses, cremes i amaniments amb extractes d’alga i altres agents texturitzants. Inclou un DVD amb una cinquantena de receptes, diferents eines (pipetes, una cullera de mesura i una cullera perforada) i 50 bosses amb ingredients (com agar-agar i xantana). D’altra banda, el lot de cocteleria molecular el formen diferents estris (pipetes i culleres), un DVD amb una trentena de receptes i 50 bosses amb els ingredients necessaris.
Preu: 65 €/‘kit’.
A la venda en botigues especialitzades i per Internet al web d’Alcitrus.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia