A poc a poc s’introdueix a Barcelona l’esmorzar-dinar del cap de setmana típic dels països anglosaxons
brunch
El brunch, un esmorzar-dinar que als Estats Units omple els restaurants durant el cap de setmana, aterra lentament a Barcelona. Malgrat ser un àpat ja molt popular a d’altres ciutats europees, costa que la restauració barcelonina i catalana se’l faci seu. L’Hotel Barceló Raval ha apostat per aquesta iniciativa i ha estrenat el mes de juny amb un servei de brunch els diumenges de 12 a 16 h.
L’establiment obre a clients i ciutadans en general la seva terrassa panoràmica, un espai distès on es pot compartir un àpat que combina dolç i salat, cafè, sucs i la lectura pausada de la premsa, tot plegat amenitzat amb la música en directe d’un discjòquei. El xef Joan Gómez ha dissenyat la proposta gastronòmica del brunch, en la qual es troben productes americans i mediterranis.
* Hotel Barceló Raval: Rambla del Raval, 17-21. Barcelona. Tel. 93 320 14 90
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia