Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Brunch al Raval

A poc a poc s’introdueix a Barcelona l’esmorzar-dinar del cap de setmana típic dels països anglosaxons

brunch

brunch

El brunch, un esmorzar-dinar que als Estats Units omple els restaurants durant el cap de setmana, aterra lentament a Barcelona. Malgrat ser un àpat ja molt popular a d’altres ciutats europees, costa que la restauració barcelonina i catalana se’l faci seu. L’Hotel Barceló Raval ha apostat per aquesta iniciativa i ha estrenat el mes de juny amb un servei de brunch els diumenges de 12 a 16 h.

L’establiment obre a clients i ciutadans en general la seva terrassa panoràmica, un espai distès on es pot compartir un àpat que combina dolç i salat, cafè, sucs i la lectura pausada de la premsa, tot plegat amenitzat amb la música en directe d’un discjòquei. El xef Joan Gómez ha dissenyat la proposta gastronòmica del brunch, en la qual es troben productes americans i mediterranis.

* Hotel Barceló Raval: Rambla del Raval, 17-21. Barcelona. Tel. 93 320 14 90

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: