El restaurant de Cantonigròs inaugurarà un projecte paral·lel que combina gastronomia ecològica i interessos culturals
Ca l'ignasi
‘El paisatge al plat’ és el lema de Ca l’Ignasi, a Cantonigròs. Collsacabra és la vista, i l’Ignasi, badaloní que es va iniciar en el món de la cuina als 29 anys, i la Laia, psicòloga que va decidir deixar l’ofici per endinsar-se en la restauració, són el marc que la sosté. Conjuntament preparen la inauguració d’un àlter ego de Ca l’Ignasi, Ca la Laia.
L’objectiu del projecte és complementar l’oferta gastronòmica per servir dues vessants d’una mateixa cuina. La cuina de Ca la Laia es defineix per ser senzilla, ecològica i del país. Els dos espais es nodreixen l’un a l’altre, l’experiència gastronòmica del restaurant mare es guarnirà amb un espai ple d’objectes antics que han anat recollint. Cuines econòmiques, fotos, neveres antigues, quadres, etc., tornaran a vestir Ca l’Ignasi.
La remodelació de l’espai també pretén crear caliu musical, amb la intenció final d’omplir la gastronomia ecològica i propera, marca del restaurant, amb suggeriments culturals a l’abast del client.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia