Després de l'èxit del cicle dedicat a les cuines del món, CUINA i Cap a Mar posem en marxa un nou cicle, que en aquesta ocasió vol donar a conèixer espècies marines poc conegudes a la nostra cuina i que, d'una manera o altra, estan vinculades a la transformació que viu el medi marí a causa de la crisi climàtica.
Amb el títol Peixos de resistència: la cuina d'un mar en transformació, el cicle comença aquest febrer, i la primera part s'allargarà fins al 20 de juliol, abans del descans del mes d'agost. Els sopars, a més, aniran maridats amb vins de Família Torres triats especialment per acompanyar els plats que cuinarà l'equip del Norai, amb la col·laboració de diversos xefs convidats.
Amb reserva prèvia
El cicle de sopars Peixos de resistència: la cuina d'un mar en transformació se celebra el darrer dijous de cada mes al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona. Per participar-hi, cal reservar prèviament trucant al telèfon 666 919 998 o escrivint un correu a reserves@norai.org.
Els sopars tenen un preu de 35 € i començaran a les 20.45 h, i inclouen un aperitiu, un plat principal, postres, vi de Família Torres i cafè.
El calendari
- 28 de setembre: Cranc blau
- 26 d'octubre: Bacora
- 30 de novembre: Llampuga