El local es renova preservant la seva essència i oferint la millor selecció de productes
Colmado Quílez
Després de ser remodelat durant el 2015, el local de l’Eixample es presenta reformat, actualitzat i amb la millor selecció gastronòmica als seus prestatges. Això sí, la botiga continua tenint la mateixa essència i preserva el que l’ha fet especial durant els seus 108 anys d’història: el millor servei i la millor oferta.
Tres generacions de la família Lafuente s’han situat al capdavant del negoci que, avui dia, ocupa un espai de 90 metres quadrats i manté l’aspecte d’adrogueria tradicional, amb la mateixa distribució que anys enrere i conservant la caixa enregistradora que va inaugurar el local com avui el coneixem fa 40 anys.
Des dels seus inicis, Colmado Quílez va apostar per nous productes i tendències com l’oli de qualitat i diverses cerveses d’elaboració artesana quan aquestes encara no eren moda, així com per una àmplia selecció de cafès i, fins i tot, per la diversitat d’aigües. Per la seva banda, el servei, format i professional, sempre es troba a peu de mostrador disposat a aconsellar els clients i ajudar-los a descobrir nous productes adaptats a les seves necessitats.
Canvia el continent, però no el contingut
L’oferta gastronòmica del local es complementa amb una selecció de productes de marca pròpia, comercialitzats amb el nom de l’adrogueria i de màxima qualitat. És el cas de la ventresca de bonítol, les sardinetes o les navalles, el formatge de diferents denominacions, les neules, les catànies caramel·litzades o el pernil tallat a mà, entre moltes altres delicadeses.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia