Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com elaborar autèntic pa de formatge brasiler

Aquest tipus de panet és típic del Brasil i s'elabora amb farina de mandioca

El pão de queijo, o pa de formatge, és una recepta típica brasilera, concretament, de l'estat de Minas Gerais. El seu origen és incert, ja que es diu que va aparèixer cap allà el segle XVIII, però no es va fer popular al Brasil fins als anys 50 del segle XX. 

Aquest vídeo ens mostra una recepta molt fàcil per aprendre a preparar aquests deliciosos panets, amb sabor a formatge, que són perfectes per acompanyar qualsevol àpat o per picar en una celebració. Només necessites farina de mandioca, formatge parmesà (o cheddar), llet, oli vegetal, ous i sal. Aprèn a fer-los!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: